Naša ponuda je izrada i postavljanje Vaše web prezentacije u okviru portala netbre.info za svega 100 eur i bez drugih dodatnih troškova održavanja.

 

Izrada jednog "normalnog" web sajta košta oko 400-500 eura dok cene zahtevnijih prezentacija idu i preko 1.500 eura. Na sve ovo morate dodati troškove registracije domena, troškove za hosting - (zakup prostora na internetu), troškove održavanja itd. Većini ljudi ili manjih organizacija sve ovo navedeno je komplikovano i skupo, mnogi ne žele da imaju ovoliko inicijalno ulaganje u svoj tek započeti posao. Kao idealno rešenje za ove probleme naš tim portala netbre.info izradio je paket ponudu "sve za 100", u okviru ovog paketa vi dobijate:  

 

1) Web prezentaciju do 5 strana u okviru našeg portala sa adresom: www.netbre.info/yourweb  (yourweb predstavlja budući naziv Vašeg sajta)

 

2) Potpuno besplatan hosting godinu dana (posle isteka ovog perioda plaća se svega 30 eura godišnje za svaku narednu godinu)

 

3) 100MB prostora na serveru.

 

4) Besplatno održavanje i konsultacije sa administracijom (možete menjati sadržaj  Vaše web prezentacije u skladu sa novim okolnostima Vašeg poslovanja).

 

5) Live online support

 

Sve ovo čini jedinstvenu ponudu na našem web tržištu i u skladu je sa štednjom u okviru novonastale svetske ekonomske krize.  Skupi i ekstravagantni sajtovi koji  su stvar prestiža i imaju pre svega zadatak da zadive korisnika i konkurenciju polako ustupaju mesto jednostavnim ali funkcionalnim rešenjima.

I najeftiniji web sajt postavljen na internetu obaviće funkciju kao i onaj najskuplji, ne treba zaboraviti da je osnovna uloga web prezentacije plasiranje informacije - sve ostalo je luksuz.

 

Forma za naručivanje & više informacija  click here

 

Šematski jedne strane click here

 

Vreme postavljanja 3-4 dana.

 

Plovite pod našom zastavom

 

 

Dodaci:

 

Web strana 20

Prevod strane 10

Flash baner 35

Gif baner 30

Video klip 3 min 100 (izrada)

Online forma 40

Video player  60

Shoping cart (do 10 proizvoda) 100 € /god.

Flash gallery 50

 

Hosting sa održavanjem 30 € / god. posle isteka besplatnog perioda od godinu dana.

 

Dodatne informacije : info@netbre.info

 

Online support

Copyright 2004 - 2009 netbre.info    All Rights Reserved.

W3Counter